27.7.2010

Kreikan pöperöt

Ekan illan kokoelmalautanen paikallisia herkkuja.


Reissun paras annos: Kleftiko (tai jotai tonnepäin) eli lammasta, perunaa, fetaa ja kasviksia.


Niklaksen joku lammasruoka.


Perusvälipala hotellilla. Välillä syötiin myös leipää.


Lammassouvlaki.


Niklaksen moussaka.


Hedelmäsalaattivälipala hieman turhalla mansikkakastikkeella.


Miekkakalavarras.


Niklan possusouvlaki.


Lihapullat tomaattikastikkeessa ja raakoja ranuja.


Jättiylläri lammas.


Niklaksen lammas.


Kuvat jäi näköjään ottamatta tokan illan sapuskoista, jotka oli mulla kanasouvlaki ja Niklalla vähän mitäänsanomattomaks jäänyt possusouvlaki. Toki joka atrialla otettiin alkupalaksi tsatsikia, mikä ei kyllä mun kannalta ollut aina se paras ratkaisu. Jos syö monta palaa leipää ennen ruokaa, käy helposti niin et Niklas saa loput mun ruuasta, kun ei jaksakaan kaikkea. Lisäks syötiin pariin kertaan jälkkäriks vesimelonia ja Niklas söi jogurttia hunajalla.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mikä toi Niklaksen apinapaita on?

Taru kirjoitti...

Se on yhden skeittimerkin, en nyt muista minkä. Ostin sen Niklalle joskus lahjaksi.