13.10.2009

Poikain kanssa Stokholmissa

Käytiin viikonloppuna vähän naapurivaltakunnan puolella. Palattiin eilen aamulla ja tuntui sille kuin olisi ollut kauemminkin pois. Tosin nyt taas tuntuu siltä, että reissusta olisi jo sata vuotta.

En tiiä oikein miks ja mitä oletin tolta reissulta, mut se ei kyllä ollut yhtään sellanen kuin olin ajatellut. Ei sinänsä, että olisi ollut huono reissu. Perus-ruotsin risteily, pojat on kännissä ja niin, ei oikein muuta. Ärsytti vähän muutamat jutut plus välillä mietin miks ihmeessä lähden tollasiin mukaan, kun se yletön ryyppääminen saa mut vaan huonolle tuulelle. Sit kans se, et yleensä laivaillessa ekana yönä en saa kunnolla nukuttua, kuten en nytkään, joten sit en voi aamupalalla syödä paljon mitään ja sekös on perseestä jos mikä.

En löytänyt ees kauheesti osteltavaa. Niistä löytyy suurin osa noista kuvista alta. Paitsi ei karkkeja. Oli silti ihan mukavaa ja pojilla varmaan munkin puolesta hulvatonta.








































































Se oli lauantai. Sunnuntaina shoppailtiin mulle vaatteita.












































Kuvassa kolme viidestä mun ostoksesta.







1 kommentti:

Jutta kirjoitti...

Kuvissa näyttää ainakin kadehdittavan kivalle reissulle. Ja pitäähän poikien nyt saada ryypätä kerta sit pitää jaksaa shoppaa sun kanssa :)