11.11.2009

B-O-red

Tällä viikolla täällä töissä on ollut maailman hiljaisinta. Mulla ei oikeen oo ollut yhtään mitään tekemistä, joten päivät ei tahdo kulua sitten millään. Etenkin kun vielä viime viikolla hommaa oli yllättävänkin paljon, on tää viikko tuntunut entistäkin tuskaisemmalta jaksaa. Miten aina osunkin tällasiin paikkoihin, joissa työtä ei vaan yksinkertasesti oo? Tai siis täällä sitä kyllä ois, jos pystyisin tekemään. Vaan kun ei niin ei.

Oonkin yrittänyt viihdyttää itseäni internetin syövereissä mm. lukemalla kaikki päivälehdet netistä. Eilen pelasin pitkän tovin Trivial Pursuitia, joskin se oli hieman ärsyttävää, kun olin niin surkea siinä. Tänään sain päähäni alkaa tutkia matkatoimistojen äkkilähtöjä, mikä arvatenkin oli kaikkein suurin failure. Ei lievästi tee nyt mieli matkalle.

Seuraavat kolme viikonloppua mulla on muuten tekemistä edes vähäsen joka viikonlopulle. Melko harvinaislaatuista suunnitelmallisuutta multa. Nyt tulevana viikonloppuna on Niklaksen luokkakaverin tuprit/pikkujoulut (jonne mua ei oo kutsuttu, mut koska Niklas pyys meen silti), seuraavana viikonloppuna mennään pikkujouluilemaan työpaikan kanssa (jos ohjelma ei olisi suurilta osin syöntiä, jättäisin kestit mielelläni väliin. Sen sijaan tiikeriravuille ja chilisuklaakakulle en pysty sanomaan ei) ja viimeisenä muttei toki vähäisimpänä olisi tiedossa meidän omat pikkujoulut. Sit ollaankin jo joulukuun puolella ja pitää alkaa tuskailla lahjoja.

Seuraavaksi voisin oikeastaan käyttää aikaani järkevästi ja suunnitella tarjoiluja niihin meidän tuleviin juhliin. Ehdin sitten seuraavan kerran kun tulee tylsää (eli luultavasti heti huomenna) vääntää koko listan uuteen uskoon.

Loppuun vielä Hernyn riemuksi ja Topin öö epäriemuksi(?) uus soittis. Taru kiittää ja kuittaa.

Ei kommentteja: