24.3.2010

Pizzalissimo a la Tarumos ja Niklaro

Ostin meidän viikonlopun salaattiin pinaattia ja sitä jäi aika paljon yli. Tänään käytettiin loppu hetkeen ihanimpaan kotitekoiseen pizzaan. Joten nyt reseptivihkot esiin, seuraa

Kinkku-vuohenjuusto-pinaattipizza

Pellilliseen tarvitset:

Pizzapohjaan:
4,5 dl jauhoja (mulla oli 3 dl tavisjauhoja ja 1,5 dl sämpyläjauhoja)
1/4 tl suolaa
1-2 tl leivinjauhetta
1 rkl öljyä
1,5 dl kylmää maitoa (tai vesikin käy)

Täytteeseen:
Ketsuppia
Oreganoa
Semmosta ohutta kinkkua (ilmakuivattua, parman... you name it)
3 tomaattia
Puolikas sipuli
Pari kynttä valkosipulia
Juustoraastetta
Vuohenjuustopötkö
Tuoretta pinaattia
Lisäks me laitettiin valmiin pizzan päälle jääkapista jämärucolat ja mausteeks vielä pippuria

Koska kaikki varmasti tietää miten pizza tehdään, en aio sitä tässä tarkemmin selittää. Sen verran voin kuitenkin vihjaista, että pinaatit kannattaa heittää uuniin vasta viime minuuteilla. Kuva kertonee enemmän kun mun sepustukset, joten kuolatkaa rauhassa. Vielä ehtii kauppaankin, jos alkaa nälättää.

DSC_0094

ps. Oikeesti meidän pizzassa on enemmän vihreetä. En tiiä minne ne on tästä kuvasta kadonneet.

2 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Tehkää mulle joskus tollasta! (Vaikka kinkku epäilyttääkin...)

Taru kirjoitti...

Tehdään vaan. Pitää testaa tätä uudestaan vähän laadukkaammalla juustolla kun Pirkka. Ja ei se kinkku oikeestaan ees maistunu tuolta, sitä oli niin vähän.