12.12.2008

En keksi otsikkoa

Raaaah! Ette muuten usko miten väsynyt sitä pystyy olemaan. Viime yönä sain nukuttua ehkä hätäseen kolme tuntia. En oo tainnutkaan muistaa kertoa vielä meidän ihanista yläkerran naapureista, jotka ryyppää/vetää kamaa/on muuten vaan vajakkeja noin joka toinen ilta. Tämän seurauksena ne vähän kinastelee illan päätteeksi, tosin kinaaminen yltyy aina ihan ennen kuulumattomiin mittasuhteisiin. Mies huutaa, nainen rääkyy, astiat lentää yms. Viime yönä heräsin siihen, kun joku pamauttelee jotai ovea tms. niin kovaa että luulin jonkun jo ampuvan aseella. Kävin aamulla kattomassa jo sen asunnon numeronkin, että olisin tehnyt niistä raivohulluista valituksen isännöitsijälle, mut ehkä ois parasta nyt malttaa vielä sen verran, että varmistaa äänien tosiaan tulevan just sen oven takaa. Joten rakkaat riitapukarit, jos luette blogiani (turha toivo Taru), pitäkää päänne ummessa öisin.

Eilen oltiin tosiaan siellä pikkujouluissa edustamassa Niklasta. Oli ihanaa ruokaa mm. katkarapuja tikuissa/vartaissa, kanaceasarsalaattia, paria muuta salaattia, silliä, graavilohta jne en muista muita. Juhlien jälkeen käytiin vielä Tiimarissa ostamassa joulukorttitarvikkeita ja sit kotona nyperrettiinkin loppuilta korttien parissa. Tässä pari kuvaa valmiista korteista.



Tehtiin siis tollasia tosi perinteisen näköisiä kortteja tänä vuonna. Noihin on käytetty materiaaleina sisalnarua, joka on letitetty ja sit punasta silkkinauhaa koristeeksi. Opetin Niklaksen letittämään viidellä suikulla ja loppujen lopuks Niklas letittelikin yli puolet meidän korttien kransseista. Mun tehtäväks jäi pujotella somisteet paikoilleen, tehdä rusetteja ja liimata valmiit kranssit korttipohjiin. Ostettiin Tiimarista varmuuden vuoksi myös tollasta vihreetä huovutusvillaa, jota ei sit kuitenkaan käytetty. Mitä siitä vois tehdä?

Mun uusi konekin tosiaan saapui ja oon tässä nyt parina iltana siirrellyt tiedostoja koneelta toiselle. Toivoa sopii, että kaikki tärkeät tiedostot tuli talteen, sillä eilen poistin kaikki mitä vain löysin vanhalta koneelta. Tiedoksi vaan Jutalle, että kone on nyt noutovalmis.

Niin ja töitäkään ei olisi enää kuin viikko jäljellä ennen lomaa. Voitteko uskoa että puolentoista viikon päästä on jo joulu? Musta ei ainakaan tunnu yhtään siltä. Lahjat oon sentään ostanut jo kaikki mitä aioinkin ostaa. Sen sijaan oma tekemät lahjat on vielä alottamatta. Pitänee ottaa tarvikkeita mukaan illalla. Ollaan nimittäin menossa Niklaksen vanhemmille Porvooseen. Arvatkaa mitä aion tehdä siellä nyhräämisen ja saunomisen lisäksi? NUKKUA!!

Voi himppu kun väsyttää.

Edit ps. Mielestäni nuo kuvat eivät kyllä ole vieläkään suuria tässä ulkoasussa. Kuka osais neuvoa miten saan noista kuvista koko palstan levyisiä?

1 kommentti:

Jutta kirjoitti...

Onneks muutattekin kohta siihen Kauppalantielle tai mihinlie :)