15.1.2009

Almost uusi koti

Haluaisin tähän alkuun jakaa riemun tuhannen lukijakuntani kanssa ja ilmoittaa että Taru ja Niklas muuttaa Herttoniemenrantaan ensi kuun puoli välissä.

Sitä ennen pitäisi päästä vähän vanhoista kamoista eroon, joten luultavasti huuto.netiin tulee myyntiin joitain meidän vanhoja huonekaluja. Niitä voi jo ennakkoon kysellä meiltä, jos joku tavara erityisesti kiinnostaa.

Myyntiin tulee ehkä ainakin (ehkä siksi, jos meillä ei ole varaa hommata uusia huonekaluja tilalle, pidetään alkuun vanhat):
- korkea, pienehkö ruokapöytä ja siihen matchaavat kaksi tuolia
- tumman ruskea nahkasohva
- ikean perushalpis musta sohvapöytä
- ikean tv-hyllystö (saman värinen sohvapöydän kanssa kai)
- yksi vaatekaappi (jos äiti ja isi ei halua sitä takaisin)
- valkea kirjahylly

Tuskin on varaa hommata noiden kaikkien tilalle uusia tavaroita, mutta eipä me toisaalta noita kaikkia tarvitakaan. Uudessa kämpässä on ihana iso vaatehuone ja lisäksi kolme vaatekaappia makkarissa, joten tuskin tarvitaan ainakaan lisää vaatekaappeja. Myös kirjahyllyssä olleet kamat aion saada jonnekin piiloon. Suunnitelmissa on hommata uusista kalusteista semmosia, mitkä helpottais siivoamista ja puhtaanapitoa. Me kun ollaan siinä tunnetusti niin hyviä ja ahkeria.

Kirpparilta saatiin muuten rahaa lauantaina yli 400e ja sunnuntainakin vielä yli 100e vaikka silloin jäljellä oli vaan lumppuja ja joitain mun edellisiltana kaapista kaivamia vaatteita ja tavaroita, jotka päätin myydä jos joku ne kalliilla ostaa. Mun kallis ja muiden myyjien kallis tais kuitenkin olla vähän eri kaliiberiä keskenään, sillä joillain oli myynnissä yli 40e:n kenkiä, kun mun "kallis" tosi vähän käytetty Carlingsin takki maksoi mun ajatuksissa 10e (tosin Jutta myi sen 5e:lla kun olin itse kiertelemässä, enkä ollut tajunnut sanoa mitä siitä pitää pyytää. So oma moka ja myin mäkin jotain Jutan tavaroita paniikissa liian halvalla. Tää hinnottelu ei oikein oo mun vahvin alue).

Sitten takaisin uuteen kämppään. Siitä on niin kiva hehkuttaa ja parempi vissiin hehkuttaa tänne niin ei tarvitse ärsyttää kavereita.

Meidän tulevassa kodissa tulee olemaan astianpesukone. Saadaan se Niklaksen vanhemmilta, kun niillä on ylimääräinen. VÄHÄN IHANAA! Ei enää käsintiskausta. Siellä on myös kaksi kertaa yhtä iso parveke kun meidän nykyisessä talossa. Parvekelaseja ei oo, mikä on vähän tyhmää, mut ehkä sen kestää. Sitä enemmän kestettävää on siinä että siellä on muovimatot. Siis se tarkottaa sitä et ei oo laminaatteja. Tää asia vähän huolestuttaa mua ja aion tehdä sopparin kirjoittamisen yhteydessä kaikkeni, että ne sinne asennettaisiin. Sinne on kuitenkin tulossa remppa ennen meidän muuttoa, jolloin ainakin maalataan seiniä. Jep, soitin sinne kiinteistönvälitystoimistoon et voidaanko vaikuttaa väreihin ja valkoistahan sieltä on tulossa. Kuulema pitää maalaa lähtiessä takaisin, jos haluaa muuta väriä. Harkitsen suuresti. Edes yksi värillinen seinä olisi nimittäin aika ihanaa.

Uuden kotikadun vieressä on Makuuni ja Kotipizza. Keskustaan (Herttoniemen keskustaan) kävelee vajaassa kymmenessä minuutissa. Talon toiselta puolelta alkaa iso puisto ja puiston takana on meri ja uimaranta. Sanokaa että kuulostaa ihanalta, mun mielestä nimittäin ainakin. Ainiin, siellä asuu kuulemma jossain myös Toni Halme, että julkkiksiakin tiedossa. Hah. Niin ja puolet asunnoista sillä seudulla on omistuskämppiä.

Jutalle sit tiedoksi, että aletaan käymän itiksessä kaupoilla. Sori ny.

Tässä vielä kuva meidän asunnosta igglon talosivuilta. On muuten tosi kätevä paikka, suosittelen. Toivottavasti toi linkki toimii, näyttää sen verran epäilyttävälle.

4 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Ette ala kuitenkaan, koska joudutte menee HELSINGIN keskustaan kuitenkin töihin!

Mut kuulostaa mitä ihanimmalle. Kivaa, että pääsee teille sisäsellä lipulla pelaa guitar heroo. Et ootteko sittenkään ihan varmoja, että haluutte muuttaa? :) Hyvä, että siellä on astianpesukone, niin ei tartte aina kirota, kun tuun teille laittaa ruokaa, että teidän pitää eka tiskata!

Vähän mua kyllä pelottaa se Toni Halme...

Tiina kirjoitti...

Mä katoin kerran baarissa että hyi Tony Halme ja tuijotin sitä vihasesti. Sit myöhemmin tajusin, ettei se ollu se, vaan yksi ihan kiva tuttu poke. :D Olen pöhelö.

Toi on kivaa seutua. Olin just ihan oma-aloitteisesti sanomassa, että siellä on ihanan näköstä. Ja kivat kävelymaastot, esim se joku kartano on sit varmaan aika lähellä teitä.

Oon aikonu ostaa Ikealta sohvapöydän. Jos kukaan muu ei osta sitä teiltä, niin mä voisin. Tosin en muuta vielä aikoihin, kun ei ole hajua duunista.

Henry Söderlund kirjoitti...

Onneksi olkoon uudesta kämpästä! Saitte hyvästä paikasta. Tiedän seudun erittäin hyvin koska parikin ystävääni on asunut tuolla seudulla aikoinaan. :) Teillä on myös hyvät liikuntamahdollisuudet aivan vieressänne ja herttoniemen ranta on kyllä erittäin viihtyisä. Myös kuuluisa hertsikan hiekkaranta on lähellä teitä. :)

Outi Aihkisalo kirjoitti...

Ihanaa! Kuulostaa tosi kivalle uudelle kämpälle. Tsemppiä taisteluun laminaattien puolesta! :)