28.11.2008

You Are A Runner And I Am My Father's Son

Pahoittelen, ettei ole tullut kirjoiteltua hetkeen. Mut mulla on hyvä syy! Mun rakkaan läppärin cd-asema ei lue kaikkia cd:itä, mm. lähes kaikki tyhjät ja poltetut plus ennen kaikkea tärkeimpänä mun kameran ajuri cd (miks muuten Maciin ees pitää asentaa jotai himputin ajureita). Ton takii mun pitää aina siirtää kaikki kuvat kamerasta Niklaksen koneen kautta ja se on rasittavaa. Ei jaksa siis joka päivä. Tilasin nyt kuitenkin uuden koneen, joten ei hätää murut. Ens viikosta lähtien uusia kuvia ja juttuja tiedossa vähän useemmin.

Tää merkintä on kuitenkin pyhitetty Wolf Paradelle, joten lisää tyhjän päivästä jauhantaa seuraavassa merkinnässä.

Oltiin siis Ilmarin ja Lauran(ko se oli) kanssa katsomassa ihanaista Wolf Paradea Tavastialla öö ehkä viime viikolla. Bändi oli loistava, vähän häiritsi, kun en ollut jaksanut valmistautua keikkaan kunnolla. Näin ollen en tiennyt kaikkia biisejä, hyviä ne joka tapauksessa oli. Myös se häiritsi himpan, kun kuvittelin viimeisen junan menevän puoli 12 kuten edellisellä viikolla Cut Copyn keikkapäivänä. Siihen en ois millään ehtinyt kun halusin katsoa keikan edes lähes tulkoon kokonaan.

Tajusin sitten just ennen puolta, että edellinen keikkahan oli sunnuntaina ja arkipäivinä junat luultavasti kulkee vähän myöhempään. Ehdin sitten bussiin hyvin, pyörä jäi asemalle eikä sitä onnekseni pöllitty. Joku oli yrittänyt ehkä repiä lukkoa auki, sillä se oli pyörää hakiessani vähän oudossa asennossa. Ei ollut tainnut kuitenkaan onnistua.

Koko keikan ajan kaikki välispiikit oli tosi hupaisia ja ihan toista luokkaa kun keikoilla yleensä. Tykkäsin. Sai hihittää eikä ollut mitään sellasia tylsiä kohtia koskaan. Niin ja yleisökin oli hyvin mukana huutamassa kommenttejaan spiikkeihin. Jee.

Ihanaa kun osaan ottaa näin laadukkaita kuvia. Näyttääpä edes siltä kun ois kuvakin meininki.


Loppuun taas hienosti kuvaamani erittäin laadukas videopätkä keikalta. Tajusin vasta kotona että mun kameralla voi zoomata kuvatessa, joten seuraava video on sitten vähän vähemmän pitkästyttävä.

Ei kommentteja: