5.4.2009

Hymy pyllyyn

Telkkarista alkoi just joku muka niin hauska ohjelma, kun Hymy pyllyyn. Sopii mulle just niinkin hyvin, että suljin koko television samantien. Mulla on nälkä, koska en oo syönyt vielä aamupalaakaan ja heräsin kuitenkin jo kymmeneltä. Lisäksi käytiin Topin ja Saijan kanssa Itiksessä markkinoilla reippailemassa ja ulkoiluhan tunnetusti lisää näläntunnetta entisestään. Meidän pitäisi tehdä Niklaksen kanssa tänään hampurilaisia, mutta herra on edelleen eilisellä reissullaan Keravalla ja pari tuntia sitten ilmoitti lähtevänsä "ihan kohta" ja soittavansa kun se ihme tapahtuu. Ei siis toivoakaan ruuasta seuraavaan pariin tuntiin.

Mulla on myös sikamaisen tylsää ja ainoa viihdykkeeni on liian hiljaisella soiva Rubik. Kovemmallehan en sitä pysty laittamaan, sillä ovelle mahdollisesti eksyvät noidat saattaisivat kuulla, että täällä on oikeasti joku kotona. Se tarkoittaisi Hulluilta päiviltä ostettujen pusujen menetystä ja ne oli kalliita, joten en aio luopua niistä muutamaa kivan väristä sulkaa vastaan. Ellei sitten ole tosi kivoja sulkia. Pitääkin katsoa tarkkaan ovisilmästä ensikerralla, kun kello soi. Voisi saada sopivasti askartelutarpeita yhtä pantaa varten ja säästäisi rahaa, kun ei tarvitsisi ostaa kokonaista pakettia sulkia.

Eiliseltä keikalta mulla ei ole yhtään kuvaa, sillä unohdin tietenkin kameran kotiin. Laitoin sen latautumaan pari tuntia ennen lähtöä ja siihenhän se jäi. Itse keikkahan oli kokonaisuudessaan ihan ok. Rubik oli mahtava, Pintandwefall hirveä (en ymmärrä miksi sitä niin hehkutetaan), Won Hertzen Brothers lähinnä unettava ja päänsärkyä aiheuttava ja Deep Insight parempi kuin odotin, tosin meidän paikka ei ollut kuunteluun se paras mahdollinen. Näistä löytynee kuvia Jutan blogista.

Mun palkallisesta lomasta on nyt ensimmäinen viikko takana ja en ole saanut oikeastaan mitään aikaiseksi. Ok, oon lähettänyt työhakemuksia joka miljoonaan mainostoimistoon ja saanut vastauksen tasan yhdestä. Sekin eioota. Eniten mua ärsyttää, ettei edes vanhasta työpaikasta ole vaivauduttu vastaamaan mitään. Ensiviikon lopulla mun onkin sitten varmaan pakko alkaa hakea muutakin työtä kuin oman alan hommia. Mua ahdistaa suunnattomasti ajatus mistään muusta hommasta. En tiiä miten jaksan herätä joka aamu siihen, että joutuu lähtemään johonkin paskatyöhön. Tulee ehkä kauhein kesä pitkään aikaan. Voisinkin alkaa suosiolla työttömäksi, jos siitä saisi kunnolla rahaa.

Perjantaina kävin sentään ensin Itiksessä ostamassa chinchilloille sapuskaa ja tarttui mukaan myös pari riepuakin, tuhma Taru. Perustelin ostokseni sillä, että oli niin halpaa ja oli niin paljon aikaa tuhlattavana, koska olin luvannut meneväni terassille keskustaan yksille kunhan muut pääsevät ensin töistä. Näin sitten kävikin ja terassilla oli kivaa, joskin vähän vilpoista. Sieltä jatkettiin joukon kasvaessa Santa Fehen, josta kuvia myöskin Jutan blogissa. Ja eteenpäin jatkui iloisen joukkomme matka meille lautapelailemaan ja herkuttelemaan, josta seuraa ohessa muutama kuvanen. Osa porukasta ehti tosin tässä vaiheessa jo feidata paikalta, mutta ihan vain tiedoksenne, ei kaivattu teitä.












Löysin kuvia siirtäessäni tuolta kamerasta myös näitä vanhoja kuvia, mitä mun piti viime viikolla laittaa, mutta en sitten ärtymyksissäni laittanutkaan.



1. Joku tosi vanha tapaus, missä syötiin tortilloja. Namnam. Kelpais esim nyt.



2. Viime viikon sapuskaa joltain päivältä. Wokkia, tarkemmin ottaen kanaa vihreä curry ja kookosmaidolla, näin kiinalaisravintolamaiseen tyyliin kerrottuna. Näyttää vähän tylsälle, mut oli sikamaisen hyvää. Kantsii testata.



3. Tää on itseasiassa päivältä, jolloin mun piti tehdä postaus Päivä Tarun kanssa. Se jäi kuitenkin tekemättä, koska tajusin heti alkuunsa, ettei siitä tulisi kovin mielenkiintoista luettavaa. Istuin nimittäin koko päivän koneella kirjoittamassa työhakemuksia ja niistämässä nenää. Wuhuu.



4. Tää onkin sitten jo meidän eiliseltä "romanttiselta" päivälliseltä. Oltiin jo melkein ehditty syödä, kun tajusin kameran olemassaolon. Aika ruokapainotteisia nää kuvat, haha. Teen sitten oikeasti muutakin kun syön. Tai siis oikeestaan, en paljon tehnyt ainakaan viimeviikolla. Nämä kuvannee siis aika hyvin sitä sitten.

Niklas muuten ilmoitti tuossa 45 minuuttia sitten kun soitin sille muka tärkeen asian turvin (oikeesti halusin vähän potkia sitä perseelle lähdön suhteen), että sillä menee ihan hetki enää. Käskin sen silti soittaa, kun se lähtee ja ylläri ettei ole vieläkään soittanut. Meillä on ehkä vähän eri käsitykset siitä, kuinka pitkä hetki on.

2 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Hihii, Petruksella on ainakin ollut kivaa.

nkla kirjoitti...

Huomaatko miten kaikki sun kuvat tahtoo sijoittua keittiöön =)

Ja keravaltalähdön viivästyminen oli ihan musta riippumattomista tekijöistä kiinni.. ainakin osittain.