24.6.2009

Tässä merkinnässä on asukuva, huom!



Heippa, toivottavasti kaikilla niillä sadoilla (anteeksi taas sarkastisuuteni) lukijoilla, jotka ei olleet juhannuksena meidän matkassa, oli mukavat pyhät. Meillä oli ainakin. Laitan ehkä kuvia joskus, jos jaksan. Niitä on kuitenkin aika paljon esillä Jutan blogissa, joten siellä voi käydä ihmettelemässä.

Oon menossa kohta Kaisaniemeen Faith No Morea katsomaan. Viime yö oli hirveistä kauhein, sain nimittäin juhannuksena flunssan matkatuliaisina eikä saanut oikeestaan nukuttua, kun koko ajan yskitti ja loppu ajan näin ilmeisesti painajaisia. No, mut join vähän Finrexiniä ja sen voimalla pitäis sit iltaan jaksaa. Laitoin tollasen hulppean asukuvankin tuohon heti alkuun, että ois edes joku kuvitus tässä merkinnässä. Mennään eka syömään jonnekin poikien kanssa ja sit terassille vielä jos ehtii ja sit Kaisaniemee katsomaan ensin CMX. Waltari jäänee välistä ihan suosiolla, eikä kyllä haittaa yhtään. Ei olis sillä CMX:lläkään niin väliä.

Huomenna mulla on sitten työhaastattelu pitkästä aikaa, vaikka en oo ihan satavarma haluunko ees sitä työtä. No, mut joku työ ois kuitenkin ihan hyvä, joten ajattelin, et oishan se ihan kivaa tehdä edes oman alan hommia mielummin sitten. En jaksanut tehdä uutta portfolioa edes, toivottavasti vanha kelpaa, sillä viimeks sitä vähän haukuttiin ja kyllä se munkin mielestä vähän paska on. Samalla pitäis käydä myös Ikeassa, kerta se on siinä työpaikan vieressä.

Perjantaina mennään sit taas vaihteeksi Porvooseen. Niklaksen vanhemmat on ottanut tällä viikolla kaks ikkupikkukissanpentua ja nehän on pakko nähdä mitä pikimmiten. Sunnuntaina pitäis sit lähtee Varkauteen äitin ja isin hoiviin ens viikoks, kun Jutallakin alkaa loma, joten aika kiirusta edessä. Saa nyt nähdä kauan siellä jaksetaan olla ja kuin nopsaan tulee Niklasta ikävä (okei se nyt tulee heti, mut kestettävä on).

Mjoo, eiköhän tää ollu taas tässä. Täytyy pikkuhiljaa alkaa suunnata kohti keskustaa. Moikkaaa ja hyviä auringonottokelejä.

1 kommentti:

Jutta kirjoitti...

Huikee tukka! Toivottavasti on hyvä keikka.