1.6.2009

Weekend warriors

Hola ja kivoja kesäpäiviä. Viikonloppuna oli huippuihanat ilmat, joten tuli vietettyä aikaa ulkona ja käytyä kotona melkeinpä ainoastaan nukkumassa ja syömässä.

Perjantaina suunnistin aamusta Hertsikan Sats-kuntosalille kuuntelemaan lyhyen esittelyn salista ja hankin näinollen itselleni viikon ilmaiset salikäynnit. Silloin se tuntui hyvälle idealle, mut nyt kun katselee tonne aurinkoon, salilla huhkiminen ei voisi vähempää kiinnostaa. No "onneksi" huomenna pitäisi jo sataa vettä. Viiden aikaan suuntasin sitten keskustaan ja siitä Niklaksen kanssa Keravalle parin sen kaverin valmistujaisgrillailuihin. Oltiin ostettu kerrankin ihan siedettävä määrä evästä, mutta perille päästyämme selvisi, että ainakin alkuilta kuluisi valmiissa pöydässä istuen. Voinette arvata, että puolet sapuskoista jäikin sitten syömättä. Partyista kotiuduttiin joskus alkuyöstä ja sain hiukan hihitellä Niklakselle, joka oli juonut itsensä ehkä turhankin humpsuun (niinkun Niklas itse asian ilmaisi).

Lauantaina heräsin sikamaisen aikaisin siihen, että oli kuuma ja aurinko paistoi silmiin. Ei väsyttänyt yhtään ja yritin melko huonoin tuloksin pitää Niklasta hereillä, ettei tarviis enää nukkua. Ysin aikaan sain sitten uudelleen unta ja herättiin jonkun puolen tunnin jälkeen laittamaan aamiaista ja katsomaan perinteisesti Muumeja. Telkkarin äärestä siirryttiinkin sitten kaupan kautta rantsuun, missä tuuli melko paljon. Toi meidän lähiranta on joku lapsiperheille suunnattu, niin siellä oli aika paljon kiljuvia lapsia, jotka ohi juostessaan potkutteli hiekkaa naamalle ja vähän kaikkialle. Vietettiin rantsussa kuitenkin pari ihan mukavaa tuntia aurinkoa ottaen ja piknik-eväitä syöden ja tultiin kotiin laittamaan ruokaa(!).


Tehtiin tollasta tomaatti-mozzarellasalaattia alkupalaksi, joka jo itsessään ois riittänyt pääruuaksi.




Pääruuaksi grillattiin broileria ja tuoretta ananasta. Lisäksi tehtiin vielä kesän ensimmäiset uudet (varhais-) perunat.


Ja meillähän ei siis ollut kummallakaan yhtään nälkä. Jotenkin toi puolitoista pihviä, isot ananasslicet ja kolme perunaa tuntuikin jo heti lautaiselle laitettaessa vähän liioittelulle.


Tän verran siitä ruuasta sit jäi jäljelle. Ei vaan yksinkertaisesti jaksanut syödä kaikkea. Huom. jatkossa, kuumana kesäpäivänä ei tarvitse syödä kauhean tuhtia ateriaa. Tee pelkkää salaattia.

Ruuan jälkeen lähdettin melko extemporereissulle ihan vaan hetkeksi pyörähtämään koffariin Nikoa moikkaamaan. Koffari ei oikein kuulu mun lempparipaikkoihin ja vielä vähemmän tollasina juhlapäivinä, jolloin se on ihan täyteen ammuttuna porukkaa. Päästiin kuitenkin kotiin vasta yöbussilla, joten kai me saatiin ihan hyvin aikaa kulumaan ja käytiin jopa baarissakin.


Oltiin oikeesti ihan just tultu paikalle. Paitsi Niko, joka oli ollut puistossa jo sata vuotta ja olikin jo ihan hyvin humpsussa (tää Niklaksen maailman tyhmin sana tulee olemaan jatkossa mun lemppari).


Porukkaa oli pal-jon. Okei ei se tästä kuvasta oikein näy hyvin.


Ja sit oltiinkin jo baarissa.


Tässä välissä olis ollut monta muutakin kuvaa, mut ne oli otettu ilman salamaa, joten niistä ei kauheesti ottanut selvää.


Juttakin liittyi seuraan työkaverinsa kanssa.


Mitens toi punanen nenä?

Kotimatkalla tuli sitten vähän murjotettua Niklakselle, mut muuten oli ihan mukava reissu tollaseksi baarireissuksi. Nikoa ois tosin voinut itse baarissa nähdä vähän enemmän, koska sen takia sinne suostuin lähtemään. Nyt herra vietti aikaansa ulkona tupakoiden ja tanssilattialla ja lisäksi poistui kotiin ilman heiheitä. Annettakoon tämä kuitenkin anteeksi ja pistetään Nikon kovan humalan piikkiin. Ens kerralla sit ja onhan kohta jo juhannus.

Sunnuntaina nukuttiin onnellisesti just Muumien yli. Aamupäivä menikin sitten kotona lojuessa ja päästiin matkaan vasta liian myöhään. Suunnattiin hietsuun, koska kaikki muut oli menossa sinne. Mua ei henkilökohtaisesti oikein se suunnitelma napannut, koska tossa vieressä olisi ollut paljon rauhallisempiakin rantoja plus iso puisto. Nyt jouduttiin matkaamaan kauhean kauan ja koko ranta oli kesän ekasta hellepäivästä johtuen melko tupaten täynnä. No ihan hauskaa siellä kuitenkin oli. Saatoin tässä myös hiukan liioitella, ei siellä niin kovin rauhatonta ollut.


Noiden lisäksi meillä oli patonkia, sipsiä ja karkkia. Ainakin.








Kauniina. Ihan siisti Notredamen kellonsoittaja-kyttyrä.





Illalla tehtiin vielä hampurilaisia, joiden kuviin on hyvä lopettaa. Kohta tulee joku nainen hakemaan meidän vanhan sohvan pois ja uusi tulee tilalle perjantaina. Sohvahan on nyt viettänyt koko viikonlopun meidän eteiskäytävässä, joten on aika luksusta päästä taas kulkemaan siitä ilman ongelmia.



Ei kommentteja: