19.5.2009

Paint it black


Vau. Huomatkaa mun upeat phososhoppausskilssit. Oltiin siis eilen katsastamassa Topin kanssa Suvilahden graffitiseinää, jota voi ihastella myös täällä. Oli hassua, kun aina edellisen työn valmistuttua puolen tunnin sisään tuli joku toinen ja aloitti maalaamaan uutta työtä sen juuri valmistuneen päälle. Aika nopea vaihtuvuus.

Innostuttiin seuraamaan yhden isomman graffitin valmistumista ja sen seurauksena vietettiinkin koko iltapäivä tuossa nurmella istuskellen. Siitä seuraksena oli tietysti olkapäiden ja rintamuksen (mikä ton kohdan nimi on?) palaminen. En ehtinyt etsiä meidän vanhaksi menneitä aurinkorasvajämiä kotoa mukaani, kun tuli hiukan kiire lähtö ja siitä nyt kärsitään. Onneksi tänään ei ollut aurinkoinen ilma, niin sai hyvällä omatunnolla olla sisällä.

Kuvittelin kyllä että tuo aita olisi ollut pidempi. Mielestäni tuo ei näytä 100 metriä pitkälle. No, ehkä lyhyyden vaikutelma selittyy sillä, että yksi työ on viety parempaan talteen odottamaan myöhempää näyttöä.

Tuotiin viikonloppuna Porvoosta neljä tennismailaa ja kävin eilen itiksestä palloja. Illalla testailtiin ja löysin ehkä mun uuden lempipelin. Vaikkakin oon siinä vielä tositositositosi surkea niin oli hurjan hauskaa. Ei oo hetkeen naurattanut yhtä paljoa. Tänään uudestaan? Harmi vaan, että pelaamaan voi mennä vasta siinä vaiheessa, kun kaikki muut on kentältä jo lähteneet ettei sotketa ihan kokonaan niiden peliä. Kenttien välissä kun on ainoastaan matala verkko, jonka yli se pallo lentää melkoisen usein vielä tässä vaiheessa.

Tänään oonkin saanut tavallaan paljon ja tavallaan tosi vähän aikaiseksi. Kävin aamulla lenkillä (joka tosin hiukan kuoli kasaan, kun pisti niin kovasti), suihkussa, pesin pyykkiä (on muuten vieläkin koneessa, ups!) tein ruokaa ja lähetin yhden työhakemuksen, jonka suunnitteluun meni pari tuntia. Nyt voisikin mennä tyhjentämään koneen ja sitten järjestelemään viimein partsia.

Ps. Mun toiveet matkoille pääsystä taisi viimeistään tässä vaiheessa romuttua, sillä ostettiin viikonloppuna uusi sohva. Ei taida hetkeen olla varaa edes Viron reissuun. Myös tuparit siirtyy ensikuulle, sillä ei käy tupareiden pito ilman uutta sohvaa ja se saapuu vasta silloin. Tjeu.

Ei kommentteja: