13.5.2009

Where Is This All Coming From?

Ihan alkuun taas kovin suuret pahoittelut, ettei oo tullut merkintöjä. Olisi kiva sanoa, että mulla on elämä ja en ole ehtinyt kirjoittaa, mutta kun niin ei ole. Toisaalta ei ole tapahtunutkaan mitään erikoista.

Ää. Kohta on kesä. Kävin tuossa viime viikolla kävelyllä rantsussa itsekseni ja Niklasta hakemassa metroasemalta yllärinä. Kuvailin matkalla vähän. Pitäisi mennä joku päivä paremman kameran kanssa tuonne pyörimään. Huomenna vois olla esimerkiksi semmonen päivä, ellei sada vettä.


Ostin viime viikolla tollaset kengät. Se ei kyllä ollut tän kuvan pointti.


Kattokaa miten söpöjä laitureita. Ne on tollein ilmassa!! Meille kanssa. Nähtiin muuten tossa samassa kohtaa lauantai-iltana, kun käytiin Niklaksen kanssa kävelyllä, jänis. Samalla reissulla nähtiin myös joutsen ihan metrin päästä ja kaksi nokikanaa, kaksi silkkiuikkua ja kaksi piisamia. Plus tietysti kaikkia lokkeja, sorsia ja hanhia. Äiti sanoikin, kun hehkutin sille noista, että täällähän näkee enemmän eläimiä kuin niillä maalla.




Puissa alkaa olla jo isoja lehtiä. Myös koivuissa, vaikka Niklas väitti tosi pitkään ettei koivuissa ole vielä lehtiä. Ok se oli kyllä joku viikko sitten, mut kuitenkin. Oli niissä jo silloin.


Tosi hieno kuva, mut tää olkoon se joka vuotinen pakollinen kukkakuva.




Ostin jätskin Niklasta odotellessani. Jouduinkin sitten odottelemaan vähän kauemmin kuin olin kuvitellut ja joku juoppo ehti tulla jotain sönkkäämään ja tupakkaa pummimaan. Onneksi Niklas tuli kuitenkin melkeen heti silloin ja pelasti mut pinteestä.

Meille saa muuten tulla kylään koska tahansa. Voidaan mennä tonne rantsuun. Etenkin jos jollain on päivisin vapaata niin oon heti valmis seuraksi. Myös muualle kuin tänne meillepäin.

2 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Tuu mun kanssa pelaa Guitar Heroa joku ilta?

Taru kirjoitti...

Jutta, vois lisätä tonne vielä, et kesäistä tekemistä.