19.8.2009

I'm not bitter I'm just unsweetened

Huomatkaa hei ihan uusi ulkoasu ja isommat kuvat.

Äsken kotiin tullessa joku pikkutyttö sano kaverilleen, kun kävelin ohi et "kato miten ruma". No kiitti nyt. Totuushan tunnetusti tulee lasten suusta, mut onneks mulla on jo poikaystävä, niin ei tarvii tästä kaunistautua.

Pojat pelas meillä lauantaina Wiitä uudella motion plus -palikalla, kun taas itse tyydyin lähinnä katsomaan vierestä ja räpsimään näitä maailman tärkeimpiä kuvia, joista saatte nyt nauttia. Ja siis kyllähän minäkin hetken pelasin, mutta siinä vaiheessa, kun pelit siirtyi golfiin, joka osoittautui vasenkätisille hieman liian haastavaksi, päätin yksinkertaisesti luopua leikistä.













Ps. Käytiin Niklaksen kanssa sunnuntaina hullun tuulisella säällä heittelemässä korista ja mun sormi taittui yli. Nyt se on turvoksissa ja vähän musta eikä sitä voi tuon pienen turvotuksen takia kunnolla taivuttaa. Lisäksi painaessa siihen sattuu. Soitin tänään terveyskeskukseen josko sitä olisi pitänyt tulla esittelemään, mutta eivät huolineet minua vielä. Käskivät tarkkailemaan tilannetta vielä pari päivää ja huolestumaan vasta sen jälkeen. Koska maanantainen työpäivä oli kuitenkin hiukan hankala, kun koko ajan unohdin, että sormen käyttöä tulisi välttää, näyttää se nyt tältä.

1 kommentti:

nkla kirjoitti...

On kyllä niii tyytiksen näkösiä pikkupoikia haha =D