31.8.2009

I've been busy relaxing

Viime viikonloppuna oltiinkin sitten taas vaihteeksi Niklaksen vanhemmilla Porvoossa. Aiai, rakastan kyllä sitä paikkaa niin paljon. Ihanan rauhallista ja nättiä.

Lauantaina herättiin yhtä aikaa auringon kanssa ja suunnattiin merelle kalaan. Mua ei oikein alkuun napannut se touhu vaan keskityin enemmän eväsleipiin ja kirjaani, mut sit kun sain kerran onkia Niklaksen ongella ja heti tuli kala, niin saatoin vähän innostua ja mato-onkia koko loppumatkan kissoille pikkusinttejä.





































Kissat oli kasvanut taas ihan silmissä ja etenkinkin Viivi alkaa näyttää mun mielestä naamastaan jo ihan aikuiselle. Ja niistä on tullut tosi painavia. Opetettiin sunnuntaina niitä olemaan vähän ulkosalla ja ne oli aika ihania, kun ne koko sen ajan vaan ajo toisiaan takaa.









Iltapäivällä käytiin vielä metsässä vaeltelemassa ja etsimässä sieniä ja puolukoita. Niitä löytykin aika kiitettävästi. Metsässä oli ihan sika kuuma ja sairaan paljon hirvikärpäsiä (YÄK!!). Reissun jälkeen olikin mitä ihaninta palata takaisin ja suoraan lämpimään saunaan. Tosin kuumaa saunaa enemmän mun teki mieli seisoo jääkylmässä suihkussa.







Sunnuntai menikin sitten raparpereja ja kanttarelleja pihasta keräillessä ja lauantain saaliin puhdistamisessa. Eipä tee ihan heti mieli sienimetsälle, sen verran tuli rapsuteltua sieniä puhtaaksi.

1 kommentti:

Jutta kirjoitti...

Ehkä TÄÄÄÄÄÄÄN verran hyvän näköstä! Hienoja kuvia muutenkin.