3.8.2009

Oh lardee lardee laa plah

Oltiin viikonloppuna taas vaihteeksi Porvoossa. Niklaksella oli viime viikko lomaa, joten se lähti jo keskiviikkona kalastelemaan ja pois kaupungin ärsytyksestä. Ärsytyksestä tosiaan, sillä sinä parina päivänä jona ehdin yksinäni viettää kesälesken onnettomia päiviä pyörä pöllittiin Hertsikan asemalta ja oli muutenkin tyhmää. Perjantaina olinkin enemmän kuin valmis lähtemään puolenpäivän jälkeen itiksen kautta Porvooseen. Bussi kulki jotain maailman pisintä reittiä, mut onneksi oli kivat maisemat. Itse viikonloppu ei ollut mitenkään erityisen spesiaali, mut tosi mukava tietenkin silti. Käytiin jopa vanhassa kaupungissa pitkästä aikaa.
















Vähän oisin halunnut tollaseen taksiin. Myöhemmin kun ois ollut mahdollisuus ottaa sellasesta edes kuva, oltiin kaupassa sisällä ja kuulin vain äänen.


Niklaksen isä osti ihania valkosuklaita tuossa pari kuvaa ylempänä olevasta suklaapuodista. Slurps.




























Vietin melko paljon aikaa metsässä kyykkien ja näiden ihanuuksien parissa. <3 Niklaksella meni varmaan jo hermot, kun joka kerta ulkona meni puolet ajasta siihen et sai mut houkuteltua mustikkamättäiltä.


Niin ja kyllä se sit vähän näkykin.








Näiden kaikkien herkkujen lisäksi oli vielä karkkia, kolme kakkua/piirakkaa, herneitä, metsämansikoita ja tietysti ihania ruokia. Ei haitannut yhtään. Paitsi sitten iltaisin kauheessa ähkyssä vähän vaan.

Nyt jatkan vielä hetkisen töitä ja sitten kotiin soittelemaan vakuutusyhtiöön mun fillarin korvauksista.

2 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Ihana toi Niken tokavika kuva! Ja muutenkin ihan huippuja kuvia. Katoin tosin jo kateellisena, et sä olit lakannu kynnet mustiks ja kärjet valkosiks...

Taru kirjoitti...

Joo, oon niin hyvä ja ahkera kynsien lakkaaja. Nyt oon sentään rapsuttanut (HUOM RAPSUTTANUT) noi viimeset lakat pois.