24.3.2009

Karpathos 07



Ajattelin tehdä näistä Kreikan kuvista ihan oman postauksensa, että olisi vähän selkeempää. Alkaa vaan ärsyttää niin pirusti tuijottaa noita, kun tekis niin paljon enemmän mieli olla tuolla kun täällä lumisateessa ja tuiskussa ja pakkasessa. Tänäänkin oli sikakylmä ja mun hame valui koko ajan alaspäin.

Tässä nyt näitä kuvia. Koska nää on mun kamerasta, suurin osa kuvista on Niklaksesta. En viitsi häiritä Niklasta et se etsis mulle omat kuvansa, kun sillä on kiire. Here they come:



Tää on meidän ihanan hotellin kuistilta, varmaan aamupalalta. Siitä ei ollut kovin hääppöset näkymät, mut oli silti tosi kivaa vaan istuskella noilla tuoleilla hetki. Meidän hotelli oli siis semmonen melko pieni, jossa ei ollut ees uima-allasta, mut rantaan ei ollu paljon mitään matkaa. Siinä ympärillä oli aikapaljon kaikkee remppaa menossa, mut ei se oikeestaan haitannut, kun ei tuolla hotskussa tullut kuitenkaan ruokailua ja iltoja enempää aikaa vietettyä. Mulla oli jossain kuva siitä meidän kadustakin ja hotellista, mut en nyt löydä sitä.



Tässä on kuitenkin sitä rantsua. Sitä pitkin pysty kävelee tonne kylään saakka, jonne oli matkaa teitä pitkin joku 10-15 min kävellen. Käytiin tuolla aina iltasin syömässä, tosin pari kertaa syötiin ihan vaan hotellilla jotain pientä. Meidän hotelli oli tosta paikasta vielä vähän kauempana, joten tästä katsottuna toi matka näyttää tosi lyhyelle.









Kulkukissoja oli siellä oli ihan älyttömästi ja etenkin toi ekassa kuvassa oleva siiamilainen yritti ihan kokoaika tulla meidän huoneeseen sisään, pari kertaa siinä onnistuenkin. Siinä mielessä oli ärsyttävää et meidän huone oli maan tasalla, että noi kissat tosiaan iltasin pyöri siinä jaloissa välillä vaivaksi saakka.









Alkulomasta käytiin aika paljon kävelemässä lähiympäristössä. Näistä kuvista toi missä on eniten tota pikkusöhryä antaa hyvin kuvan siitä, miten korkeelle käveltiin usein. Meidän hotelli on siis tuolla pikkutalojen joukossa ja tonne ylös päästäkseen piti eka kävellä melkein sinne kylään saakka.

Eka kuva musta myös noissa. Vautsi oon osannu valita hienot vaatteetki päälle, näytän ainakin kymmenen kiloo läskimmältä.

















Yhtenä päivänä oltiin tollasella supersulosella purtelolla reissaamassa pitkin maailman meriä. Käytiin ekaks tollasella parin neliön kokosella pienellä rannalla, joka oli ton kapteenin mukaan sen oma salaranta. Sinne se oli raksannut tollasen pienen ravintolan, jossa se tarjoili meille kreikkalaista ruokaa. Sieltä mentiin semmoselle isommalle rannalle ottaa aurinkoa ja sit lopuks käytiin vielä jonkun rannan tuntumassa, missä saatiin hyppiä veneestä mereen. Se oli kyllä mun mielestä vähän pelottavaa, joten olin aika ylpee itestäni kun uskaltauduin hyppäämään. Nyt aloin kyllä miettii käytiinkö sittenki ton pikkurantsun lisäks kahdella isommalla rannalla. Ehkä Niklas osaa selventää tätä jossain vaiheessa.

















Viimeisiks päiviks vuokrattiin tollanen skootteri, jolla sitten huristeltiin kaks päivää ympäri saarta. Käytiin käytännössä katsoen melkeen kaikki katsomisen arvonen läpi, mitä nyt oli mahdollista. Johonkin yhteen paikkaan ei päästy, kun sinne ei saanut mennä omalla ajopelillä ja sinne ois pitäny kävellä kauheen pitkään. Ton reissun jälkeen toi skootteri piti tietty tankata ennen palautusta ja kahden päivän huristelusta kertyi bensakuluja joku kaks euroo. Ei paha.









Siis kattokaa tota ihanaa kypärää. Aaw.







Käytiin sit vielä sinä toisena ajelupäivänä viereisen kylän uimaranta testaamassa. Yritettiin kävellä tonne aiemmin viikolla, muistaakseni osa noista yllä olevista retkeilykuvista on just siltä reissulta. Ei sillon kuitenkaan löydetty perille niin pitihän se käydä katsomassa sit kun ajettiin siitä ohi.







Vielä jotain random-räpsyjä.





Ja lopuks ihan lähtöpäivältä ja lentokentältä. Niklas osti meille jonkun herkun odotteluevääks ja mä räpsin kuvia lentokoneesta kun se oli noin lähellä. Tosta aukosta me käveltiin tonne koneelle ja noustiin portaat ylös. Ei ollu ihan sama meininki kun jossain isommilla kentillä. Tolla koneella oli jsut lennätetty seuraava satsi turisteja paikalle ja sit vaan tankattiin ja lähdettiin takas.

Ens kerralla testataan sit surffausta!! Toivottavasti päästäis pian jonnekin. Nää kuvat ei kyllä auttanu yhtään mun matkakuumeilua.

Ps. Huomatkaa sit se edellinen postaus myös. Ja saa sit kommentoida, tiiän et tätä lukee useempikin, vaikkei kauheen moni luekaan.

2 kommenttia:

Henry Söderlund kirjoitti...

Kyllä on aurinkoista! Lämmintä. Liian aurinkoista minun makuun. :D

Jutta kirjoitti...

Okei, oli huono idea. Alan itkee ihan just kun näyttää kivalta ja tiiän, etten pääse :(