30.3.2009

Sorry or Please

Moikka täältä sohvan uumenista. Oon koko aamupäivän etsinyt potentiaalista uutta työnantajaa ja kopipasteillut sähköpostiosoitteita listan jatkoksi. Hetki sitten laitoin noin miljoonaseitsemänkymmentä hakemusta matkaan ja nyt odotellaan sitten puheluita haastatteluun sormet ja varpaat ristissä. Jos noista mikään ei natsaa, oon kyllä melko hukassa oman alan töiden kanssa, sillä oon nyt lähettänyt hakemuksen melkein kaikkialle, mistä voisi työtä irrota. Jäljellä on enää ne paikat, mistä en onnistunut sähköpostiosoitetta netistä kaivamaan. Mut sit mennään vaikka toimistotyöhön, jos ei omalta alalta työtä löydy. Niitä paikkoja näytti ainakin olevan melko paljon tarjolla työkkärin sivuilla.

Loppupäivän oonkin sitten seuraillut Pinan ja Puffin touhuja, refressaillut Facebookin etusivua, pelannut Mahjong Connectia ja syönyt lakuja ja suklaata. Onnistuin muuten löytämään yhden porsaan reiän mun irtisanomissopparista. Sen mukaanhan mulla ois nyt kesäloma irtisanomisajalla. Se ei kuitenkaan oo laillisesti oikein, sillä kesälomakausi alkaa vasta toukokuussa. Eli mun kuuluu lain mukaan saada kuukauden palkka ja lisäksi lomarahat, jihuuu! Ilmoitin asiasta eilen mun pomolle, mut se ei oo vielä vastannut, pitääkö mun mennä viimeisiksi viikoiksi töihin.

Oltiin lauantaina kaverin tupareissa ja lisäksi luokkakokouksessa, jonne jouduttiin olosuhteiden pakosta kävelemään. Tietysti kaikki tiet oli päiväisen lumiröntön jälkeen ihan vetistä sohjoa täynnä. Sit oltiin vielä illalla/yöllä baarissa ja kun kyllästyin olemaan Jenny Woossa, joka oli melko kammottava paikka, päätin vaihtaa Niklaksen luokse Bellyyn. Lähes tulkoon juoksin välimatkan edelleen siinä samassa sohjossa sukat ja varpaat märkinä ja jäässä. Sitten ovella soitin Niklakselle, kun oli vähän jonoa ja se sanoikin, että ne tulee ihan just ulos. Sain seisoa odottelemassa jonkun aikaa palellen ja pissihädässä eikä pissihätääni yhtään auttanut se fakta, että kello oli jo lähes kaksi ja melkein kaikki potentiaaliset jatkopaikat sulkemassa oviaan. Kipaisin sitten jossain hirveessä räkälässä pissillä, kun en enää kestänyt, onneks nimittäin sekin meni just kiinni kun pääsin ulos sieltä.

Tuosta kaikesta loskassa rämpimisestä sain sitten kurkun kipeeksi ja tänään oonkin pärskinyt ihan kohtalaisen paljon. Ajattelin siitä huolimatta suunnistaa huomenna aamulla uudelle aamukäytännölleni, eli aamulenkille. Lisäksi huomisen ohjelmaan sisältyy näillä näkymin joko siivoamista tai huutonettiin vaatteiden kuvaamista.
Pitäisi myös saada aikaiseksi lisätä parit huonekalut sinne.

Loppuun vielää parit superhyvin onnistuneet valokuvat viikonlopulta. Nää on lauantailta. Jutta oli meillä syömässä ennen juhliin lähtöä. Ja kerroinko jo et sit juhlissa oli ihan sikana tarjottavaa ja myös luokkakokouksessa. Et oli vähän ähky.





Niklas väsäs jotain poikien juttuja olkkarissa ja me tehtiin Jutan kanssa tollanen salaatti. Aika hyvännäköstä vaikka ite sanonkin. Tekis vähä mieli.



Tää on tää "älä kuvaa kun ei oo meikkiä jnejneplaaplaa" ihan nättiskähän tästä tuli.





Ymmmh. Oispa tota salaattia vielä jäljellä. En ees tajuu miks himoitsen tota näin paljon. Söin ton jämät kuitenkin lounaaks.



Jutta juhlahepenissä. Komeekuva. Kyllä musta vielä valokuvaaja tulee. Not. Joutu aika tolleen rankasti editoimaan näitä kaikkia, kun oli vähän huonosti kuvattu. Sorryy.

Ps. Innostuinkin vielä salapolisoimaan itselleni muutaman sähköpostiosoitteen lisää, joten lähetin vielä vajaa kymmenen hakemusta lisää. Peukkuset kattoon ny!

2 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Siis voi merimakkara sun kanssas! "Aika hyvännäköstä vaikka ite sanonkin." Onneks Jutta ei kuulu tohon sarjaan.

Henry Söderlund kirjoitti...

Onneeponnee hakusiin taru. Oot kovis. Psyykkaat vaan itseäs siihen niin saat paikan. :)